Diensten voor bedrijven


Zoek je een aanloopwagen voor een nieuwe medewerker zonder dat je je verbindt tot een langlopend leasecontract, of een huurauto voor een bedrijfsbezoek?

Heb je een bestelwagen nodig voor een evenement of een onverwachte levering?

Rent A Car biedt een oplossing op maat voor al jouw mobiliteitsbehoeften, en dit met volledige flexibiliteit. 

Partner voor ieder bedrijf

Rent A Car biedt een kwalitatief servicepakket aan alle bedrijven, groot of klein. Wij zoeken samen met jou naar de oplossing die het best beantwoordt aan jouw wensen inzake mobiliteit.

Lees meer

Maatwerk voor garages en carrosserieën

Bij Rent A Car ontwikkelen we graag een eigen kijk op de zaken. Ook op wagenparken. Daarom stellen we je met plezier RAC Partner voor, onze visie op hoe je het beheer van jouw vervangwagenpark kan optimaliseren!

Lees meer

Fleet Owners

Als eigenaar of vlootbeheerder van een wagenpark krijg je regelmatig te maken met uiteenlopende wensen en specifieke behoeften die je met jouw eigen bedrijfswagens niet optimaal kan invullen. Met een gepersonaliseerde en snelle dienstverlening biedt Rent A Car je hiervoor dé oplossing via de verhuur op korte termijn, zonder dat je je verbindt tot een langlopend leasecontract. 

Lees meer

Assistentiebedrijven

Assistentiebedrijven huren de wagens van Rent A Car voornamelijk om hun eigen klanten van een voertuig te voorzien. Voor deze klanten levert Rent A Car echt maatwerk af: ze ontvangen speciale software die specifiek en op maat van hun firma geschreven wordt en die geïntegreerd kan worden in hun huidige software.

Lees meer

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork