Fleet Owners

Ga terug

Rent A Car biedt u als vlootbeheerder dé oplossing voor die specifieke huurbehoeften die u met uw eigen bedrijfswagens niet optimaal kan invullen. Via de verhuur op korte termijn bieden wij u flexibele oplossingen aan interessante voorwaarden, opdat u zich niet meer hoeft te verbinden tot een langlopend leasecontract.

Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe medewerker in zijn proefcontract, of aan een buitenlandse collega die tijdelijk in België komt werken.
Bovendien garanderen wij steeds een levering aan huis binnen 4 uur !

Wij bieden een kwalitatief servicepakket aan alle bedrijven, groot of klein. Wij zoeken samen met u naar de oplossing die het best beantwoordt aan uw wensen inzake mobiliteit. Immers, een goede communicatie ligt aan de grondslag van een gepersonaliseerde en snelle dienstverlening.

Geïnteresseerd in onze service voor corporate klanten? Hier alvast een tipje van de sluier:

  • Een uitgebreid reserveringssysteem
  • Leveringen op uw bedrijf binnen de 4 u.
  • VAA-rapportering
  • Jonge vloot met lage CO2-uitstoot
  • Soepele opvolging einde contracten
  • Klant kan zelf opvolging doen via een dynamisch systeem
  • Correcte opvolging schadedossiers

Wenst u meer informatie omtrent onze activiteiten inzake mobiliteit?

Contacteer ons vrijblijvend op het gratis nummer 0800/99999 of stuur een mail naar sales@rentacar.be.

Fleet Owners

Contacteer ons

Contact

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork