Maatwerk voor garages en carrosserieën

Ga terug

Bij Rent A Car ontwikkelen we graag een eigen kijk op de zaken. Ook op wagenparken. Daarom stellen we je met plezier RAC Partner voor, onze visie op hoe je het beheer van jouw vervangwagenpark kan optimaliseren! Het RAC Partner-programma biedt de oplossing voor een eenvoudig én rendabel beheer van het wagenpark van carrossiers en garagisten.

Rad Partner omvat een totaalpakket, namelijk een vervangwagenpark en bijhorend planningssysteem. De klant kan dankzij dit systeem zijn wagenpark perfect beheren. De wagens worden op de voet gevolgd, contracten kunnen worden opgemaakt, men heeft de mogelijkheid om extra wagens te reserveren bij Rent A Car indien het eigen wagenpark niet voldoet,...

Kortom, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

RAC Partner staat voor:

  • Maximale flexibiliteit en service
  • Meer rendement
  • Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software
  • Administratieve vereenvoudiging

Bovendien staat een netwerk van 50 agentschappen verspreid over heel België garant voor een tijdige levering van alle wagens.

RAC Partner, jouw partner? Bel snel voor een afspraak naar  0800/99999.

Ben je al partner? Log dan hier in:

Nog geen partner? Bel ons op 0800/99999!

Maatwerk voor garages en carrosserieën

Contacteer ons

Contact

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork