Assistentiebedrijven

Ga terug

Assistentiebedrijven huren de wagens van Rent A Car voornamelijk om hun eigen klanten van een voertuig te voorzien. Voor deze klanten levert Rent A Car echt maatwerk af: ze ontvangen speciale software die specifiek en op maat van hun firma geschreven wordt en die geïntegreerd kan worden in hun huidige software.

 

Wil je jouw klanten zeker stellen van de juiste wagen in geval van panne ?

Via een geïntegreerd reserveringssysteem heb je steeds zicht op de ruime beschikbaarheid die Rent A Car via haar 50 verhuurkantoren garandeert en kan je bovendien in real time de geschikte wagen reserveren. 

 

Rent A Car staat o.a. voor :

  • snelle levering en afhaling van de gewenste wagen
  • 24/24 en 7/7 beschikbaarheid
  • nauwkeurige opvolging van lopende contracten, facturatie en schadedossiers
     

Geïnteresseerd in onze service? Neem dan nu contact met ons op via het gratis nummer 0800/99999.

Assistentiebedrijven

Contacteer ons

Contact

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork