Voertuigen
Filter expand

Audi A3 (IDMD)

Intermediate
5
5
M
99g/km

Opel Insignia AUT (SDAR)

Standard
5
5
A
139g/km

Opel Insignia SW AUT (SWAR)

Standard
5
5
A
149g/km

Mercedes E AUT (LDAD)

Luxury
5
5
A
159g/km

MERCEDES B-Class Aut (SDAD)

Standard
5
5
A
148g/km

Mercedes C-classe (PDMD)

Premium
5
5
M
103g/km

Opel Grandland (SDMR)

Standard
5
5
M
98g/km

Geef uw speciale dag extra cachet

Tussen onze 2000 moderne wagens vindt u ook de luxe auto van uw dromen, die uw bruiloft of jubileum de finishing touch geeft. Zoals een Mercedes E-klasse. Of misschien wilt u wel in stijl op uw afspraak verschijnen met een Audi A3. Deze uitzonderlijke wagen kunt u ook huren om uw vrienden te verwennen met een luxueus uitstapje.

Huur op lange en korte termijn

U hoeft uw luxe auto natuurlijk niet voor 1 dag te huren. U kunt ook een jaar lang rijden met deze full option wagens. Reserveer uw favoriete wagen nu online, of kom langs in een Rent A Car-agentschap in uw buurt. Onze ervaren medewerkers hechten belang aan een persoonlijke aanpak en adviseren u graag bij de juiste keuze van uw luxe auto.

Wilt u graag meer informatie over deze wagens? Contacteer ons dan gerust.

Even geduld a.u.b.

Wij zoeken de beste prijzen voor uw auto huur zoekopdracht.

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork