Voertuigen
Filter expand

Renault Kangoo 3m3 (CKMD)

Compact
2
4
M
129g/km

Opel Movano 10m3 (SKMD)

Standard
3
2
M
155g/km

Mercedes 10M3 (SKMD)

Standard
3
2
M
155g/km

Mercedes 20m3 (laadklep-hayon) (FKMD)

Fullsize
3
3
M
155g/km

fiat Doblo 4m3 (PVMD)

Premium
5
4
M
137g/km

Opel Vivaro 6m3 (IKMD)

Intermediate
3
4
M
205g/km

Opel Vivaro 6m3 (IKMD)

Intermediate
3
4
M
178g/km

Ford Transit (IKMD)

Intermediate
3
4
M
178g/km

Citroën Berlingo (CKMD)

Compact
3
5
M
138g/km

Camionette huren bij Rent A Car

Vervoer van kleine en grote volumes

Moet je materiaal verhuizen voor jouw bedrijfsevenement? Of plan je een uitje naar de IKEA? Bij Rent A Car kan je voor elke gelegenheid de geschikte camionette huren, van een Renault Kangoo met een laadvolume van 3 m³ tot een ruime Mercedes met 20 m³. Laadvermogens variëren van 640 kg tot 1150 kg. Bovendien zijn sommige wagens voorzien van een laadklep.

Verhuur op korte termijn

Je kan eenvoudig & voordelig een camionette huren voor 1 dag. Bijvoorbeeld om naar het containerpark te gaan. Zo hoef je niet nodeloos heen en weer te rijden. Met 50 agentschappen in heel België vind je bovendien zonder twijfel een kantoor in jouw buurt. Onze medewerkers helpen je graag bij de keuze van de juiste camionette.

Heb je vragen over een specifieke camionette of over de werking van Rent A Car? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen je graag verder.

Even geduld a.u.b.

Wij zoeken de beste prijzen voor uw auto huur zoekopdracht.

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork