Staat uw auto in panne? Of zoekt u een aanloopwagen in afwachting van uw nieuwe aankoop? Dan kunt u bij Rent A Car snel & voordelig een vervangwagen huren.

Snelheid & flexibiliteit troef

Rent A Car werkt samen met een uitgebreid netwerk van takeldiensten & assistentiebedrijven in heel België. Waar u ook motorpech krijgt, wij helpen u razendsnel aan een vervangauto. Laat hem onmiddellijk brengen of haal hem op in een agentschap in uw buurt. U bent onmiddellijk weer vertrokken.

Ruim aanbod van recente vervangwagens

Als u een vervangwagen moet huren, kunt u steeds rekenen op een perfect onderhouden en zeer recente wagen. Bovendien kunt u de wagen terugbrengen op een ander kantoor dan waar u hem opgehaald heeft. Zo verliest u geen tijd.

Tijdelijk vervoersprobleem  

Plant u een verhuis en ziet u er tegenop om uw hele hebben en houden in uw personenwagen te vervoeren? Dan huurt u beter een vervangwagen. In ons aanbod hebben wij steeds camionetten met kleine en grote laadvolumes. Ook als bedrijf kunt u bij Rent A Car terecht voor flexibele oplossingen op maat van uw mobiliteitswensen. Bekijk ons aanbod.

Wilt u een vervangwagen huren voor uw tijdelijk vervoersprobleem? Reserveer dan nu online of contacteer het dichtstbijzijnde Rent A Car-filiaal

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork