Tennis Vlaanderen

Ga terug

Rent A Car / Enterprise gaat partnership aan met Tennis Vlaanderen.

Tongeren, 30/03/2015 – Rent A Car / Enterprise Rent-A-Car wordt vanaf 1 april 2015 structurele sponsor van de tennis federatie Tennis Vlaanderen en dit voor een periode van 2 jaren. Rent A Car / Enterprise Rent-A-Car draagt het tennis een warm hart toe en zal ook titelsponsor zijn van de interclub competitie. Deze tennis competitie wordt wekelijks gespeeld in meer dan 430 clubs, er zijn meer als 35 000 actieve spelers die in 7 700 ploegen strijden om de winst.

Als korte termijn autoverhuurbedrijf en als gespecialiseerde verlener van vervangende mobiliteit bij ongeval of pech dien je je steeds zeer flexibel op te stellen en zijn snelheid en dynamisme dé sleutelwoorden bij uitstek. Voor de tennis, een van de mooiste sporten te wereld, is dit niet anders. In dit kader zal Rent A Car / Enterprise de mobiliteit van de coaches en de spelers optimaal verzorgen zodat zij zich voor de volle 100 % kunnen focussen op de match!

Hebben de teams even een ander type voertuig nodig? Of gaan ze naar het buitenland? Of hebben ze kortstondig meer wagens nodig? Dan is Rent A Car / Enterprise de ideale partner om in deze flexibiliteit te voorzien.

Ontdek hier meer over Tennis Vlaanderen.

Tennis Vlaanderen

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork