Covid-19 / Corona update 

Update: 2 november 2020

Hieronder willen we u graag informeren over de maatregelen die Enterprise - Rent A Car heeft genomen ten gevolge van de pandemie veroorzaakt door het Coronavirus.

De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers blijft onze prioriteit en daarom volgen we nauwgezet alle gezondheidsadviezen op van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid (www.info-coronavirus.be) en de Wereldgezondheidsorganisatie (www.who.int). 

 

Wat betekent dit voor onze medewerkers?

 

Wat betekent dit voor onze klanten?

 

ENTERPRISE - RENT A CAR BLIJFT DUS TOT UW DIENST

Hoe kunt u best een wagen reserveren?

Een wagen reserveren kan steeds online via onze website www.rentacar.be of telefonisch via het gratis nummer 0800 999 99.

 

Hoe weet u of één van onze filialen aangepaste openingsuren hanteert?

Dit kan u telefonisch opvragen via het gratis nummer 0800 999 99.

 

Is het veilig om nu een wagen te huren?

Ja!  Al onze wagens worden voor elke verhuring voorzien van een grondige poetsbeurt, zowel interieur als exterieur. Hierbij wordt extra aandacht gegeven aan alle raakvlakken in de wagen. Onze wagens worden na de poetsbeurt voorzien van interieur bescherming sets voor alle raakvlakken zodat wij ten allen tijde propere en veilige wagens kunnen garanderen.


Voor algemene vragen of opmerkingen kan u terecht op het nummer 0800 999 99 of via het contactformulier op onze website https://enterprise.ehcustomersupport.com/nl-nl

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork